Kukkakaali on helppo ja maukas vihannes, sillä sitä pystyy maustamaan monella eri tavalla. Etenkin appelsiini sopii mainiosti kukkakaalin maustekaveriksi.
PAAHDETTU KUKKAKAALI
1 kukkakaali
0,5 dl öljyä
0,5 appelsiinin kuoriraaste
3 rkl appelsiinimehua
0,5 tl suolaa
0,5 l mustapippurirouhetta
1. Leikkaa kukkakaali reiluiksi viipaleiksi ja levitä leivinpaperoidulle uunipellille.
2. Sekoita öljyyn appelsiinikuoriraaste, appelsiinimehu ja mausteet.
3. Sivele seok kukkakaaliviipaleille molemmin puolin.
4. Paahda 225 C, n. 15 min, kunnes viipaleet saavat väriä.
Ripottele valmiiden viipaleiden päälle hiukan suolaa, murustettua fetajuustoa ja paahdettuja cashew-pähkinöitä rouhittuna!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!