PINAATTILETUT

 


Helppotekoiset pinaattiletut ovat todella maukasta arkiruokaa. Ne sopivat niin aamupalaksi, lounaaksi kuin iltapalaksikin. Ohjeessa käytetyn kaurajauhon voit korvata vehnäjauholla.

PINAATTILETUT n. 35 kpl

150 g pakastepinaattia
1 dl kaurahiutaleita
2 dl kaurajauhoja
2 munaa
3 dl vichyvettä
1 tl suolaa
2 tl sokeria
2 rkl balsamicokastiketta
0,5 tl mustapippurirouhetta
3 rkl öljyä 

Paistamiseen öljyä

1. Sulata pakastepinaatti.
2. Lisää kulhoon ensin munat ja riko niiden rakenne.
3. Lisää seuraavaksi kaikki muut aineet paitsi kaurajauho.
4. Lisää jauho kahdessa erässä, sekoita tasaiseksi.
5. Anna taikinan tekeytyä 15 min.
6. Paista letut öljyssä lettupannulla tai paistinpannulla.

Nauti puolukkahillon ja fetajuustomurun kanssa!

Kommentit