LAKRITSI-SITRUUNAPALAT


Lakritsi ja sitruuna muodostavat keskenään maukkaan makuparin. Helppotekoiset lakritsi-sitruunapalat valmistuvat nopeasti.  

LAKRITSI-SITRUUNAPALAT

150 g lakritsia
200 g laktoositonta voita
2,5 dl sokeria
1 muna
1 prk (200g) maustettua rahkaa, sitruuna, esim. Valio
1 rkl sitruunamehua
2 dl vehnäjauhoja
3,5 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta

1. Paloittele lakut.
2. Sekoita kuivat aineet ja lakupalat keskenään.
2. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri, lisää joukkoon muna. 
3. Sekoita joukkoon rahka ja sitruunamehu.
4. Lisää kuivat aineet rahka-voi -seokseen. Älä vaivaa.
5. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille tasaiseksi levyksi.
6. Paista 200 C, 15-20 min.
7. Leikkaa jäähtynyt levy ruuduiksi.




Kommentit