LEHTIKAALISIPSIT

 

Lehtikaalisipsit ovat todella rapeita ja niiden valmistaminen on todella vaivatonta. Ne ovat herkullisia sellaisenaan ja niitä voi myös ripotella salaatin, pata -tai keittoruokien päälle. Sopii erinomaisesti myös paistetun kalan ja kanan kanssa.

LEHTIKAALISIPSIT 

100 g lehtikaalta
0,5 sitruunan mehu
0,5 tl öljyä
0,5 tl suolaa
0,5 tl paprikajauhetta
0,5 tl chilijauhetta
Ripaus mustapippurirouhetta

1. Ruodi ja revi lehdet sopivan kokoisiksi astiaan.
2. Lisää mausteet sekaan. Sekoita käsin, jotta mausteet tarttuvat hyvin lehtiin.
3. Levitä lehdet leivinpaperoidulle uunipellille.
4. Paista 150 C, 20-30 min.
5. Kääntele lehtiä paistamisen aikana.


Kommentit