HILLAHERKKU


Hillaherkku sopii mainiosti jälkiruuaksi tai välipalaksi. Ohjeessa käytetty crème fraîchen kirpeähkö happamuus sopii loistavasti yhteen kerman kanssa. Hillahillon voit korvata millä tahansa muulla marja-tai hedelmähillolla.

HILLAHERKKU 3:lle

1,5 dl laktoositonta kuohukermaa
1 dl laktoositonta crème fraîchea
1,5 dl hillahilloa
1,5 liivatelehteä
1 rkl kiehuvaa vettä

1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
2. Vaahdota kerma, lisää joukkoon crème fraîche ja hillo.
3. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja sekoita se kuumaan veteen.
4. Sekoita liivateseos vaahdon joukkoon huolellisesti.
5. Jaa seos annosmaljoihin.

Koristele, esim. hillahillolla ja pakastemustikoilla!

Kommentit