NAKKIVUOKA

 


Nakkivuoka valmistuu todella nopeasti. Säilykepersikka sopii täydellisesti nakkien kaveriksi. Kuorrutteessa käytettävän paahtoleivän voit korvata myös ruisleivällä.

Nauti herkku maustetun kermaviilin kanssa!

NAKKIVUOKA 2:lle

1 pieni punasipuli
0,5 punaista paprikaa
1 puolikas säilykepersikkaa
5 laktoositonta kananakkia, esim. Atria
1 dl paseerattua tomaattia
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 viipale paahtoleipää
1-2 rkl rypsiöljyä

1. Kuori ja pilko sipuli. Kuutioi paprika ja säilykepersikka.
2. Voitele uunivuoka. Lado nakit vuoan pohjalle. 
3. Ripottele nakkien päälle pilkottu sipuli, paprika ja säilykepersikka.
4. Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon mausteet ja valkosipulimurska.
5. Levitä tomaattikastike vuokaan.
6. Revi paahtoleipä pinnalle, pirskota öljyä leipäpalojen päälle.
7. Paista 175C, 20 min.

Maustettu kermaviili
1 prk laktoositonta kermaviiliä
2 rkl makeaa chilikastiketta

1. Sekoita ainekset keskenään.



Kommentit