BROWNIE

 


Suklaanhimo tulee taatusti taltutettua tällä herkullisella browniella. Parhaimmillaan brownie on, kun se jää sisältä reilusti pehmeäksi. Brownien makeutta taittaa mukavalla tavalla vaahdotettu kerma ja tuoreet vadelmat.

BROWNIE

200 g laktoositonta voita
100 g laktoositonta tummaa suklaata, esim. Panda
100 g laktoositonta maitosuklaata, esim. Brundberg
1 dl perunajauhoa
1 dl kaakaojauhetta
4 munaa
2 dl sokeria
0,5 tl suolaa

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.
2. Vaahdota munat ja sokeri.
3. Kaada hieman jäähtynyt suklaa-voiseos munavaahdon sekaan. Kääntele sekaisin nuolijalla tai puuhaarukalla.
4. Sekoita keskenään perunajauho, kaakaojauhe ja suola. Siivilöi suklaaseokseen ja kääntele sekaisin.
5. Kaada taikina leivinpaperoituun uunivuokaan (käytin 24x24).
6. Paista 175C, n. 30 min. Brownie saa jäädä keskeltä hieman kosteaksi.

Kommentit