TOMAATTINEN PASTAVUOKA


Ihanan täyteläinen pastavuoka valmistuu helposti yhdessä astiassa. Kokonaiset kuoritut tomaatit antavat mukavan pehmeän maun.

Ohjeessa käytetyn Mifu-jauhiksen voit korvata jauhelihalla.

TOMAATTINEN PASTAVUOKA 6:lle

2 tlk (400g) kokonaisia kuorittuja tomaatteja
2 rkl tomaattipyrettä tai ketsuppia
1,5 dl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2,25 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 tl mustapippurirouhetta
300 g kaura-porkkana tortiglioni -makaronia, esim. Torino (tavallinenkin käy)
1 pkt (250g) Mifu-jauhis (Texmex), esim.Valio

1. Kaada uunivuokaan kokonaiset säilyketomaatit. Riko haarukalla rakennetta hieman rikki.
2. Lisää vuokaan tomaattipyre, murskatut valkosipulinkynnet, vesi, pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja mausteet.
3. Sekoita joukkoon pasta ja Mifu-jauhis. Tasoita pinta ja paina pastat kastikkeen sisään.
4. Peitä vuoka foliolla ja paista 200 C n. 30 min, ota folio pois ja paista vielä n. 10 min.

Nauti esim. crème fraîchen kanssa!

Kommentit