Leivitys tekee munakoisopihveistä ihanan rapeita. Munakoisopihvit maistuvat niin lämpimänä kuin kylmänä. Pihvit sopivat erinomaisesti myös hampurilaisen väliin.
MUNAKOISOPIHVIT
1 isohko munakoiso
1 muna
0,25 dl laktoositonta maitoa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl korppujauhoja
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
1. Leikkaa munakoiso n. puolen sentin viipaleiksi.
2. Jaa erillisille lautasille suola-mustapippuri-vehnäjauhoseos, korppujauho ja kevyesti vatkattu muna-maitoseos.
3. Kieritä viipaleet mol. puolin ensin vehnjauhoseoksessa, kasta sitten munamaitoon ja kääntele lopuksi korppujauhoissa.
4. Paista öljyssä molemmin puolin kullanruskeiksi.Valuta talouspaperin päällä.
5. Tarjoa lämpimänä, esim. virhersalaatin ja valkosipuli-crème fraîche -kastikkeen kanssa.
Valkosipuli-crème fraîche -kastike
1 prk crème fraîchea
2 valkosipulin kynttä murskattuna
0,5 tl mustapippurirouhetta
0,5 tl suolaa
1. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!