QUESADILLAT


Quesadillat valmistuvat todella nopeasti ja niiden täytteeksi oikeastaan sopii mitä tahansa, mitä kaapista löytyy. Mausteisuutta voi säädellä jokaiseen suuhun sopivalla tavalla. Quesadillojen tärkein ainesosa on juusto. Juustoksi käy mikä tahansa juusto niin raasteena kuin viipaleina.

QUESADILLAT 3:lle

6 tortillaa
1,5 pss  (n.250 g) juustoraastetta esim. mozzarella

Täyte
2 prk tonnikalaa vedssä
0,5 punaista paprikaa
1 pieni maustekurkku
2 rkl tomaattipyrettä
0,5 tl mustapippurirohetta
0,5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
2 rkl öljyä
2 rkl tuoretta ruohosipulia pilkottuna tai 2tl kuivattua

1. Valuta tonnikaloista vesi.
2. Huuhtele ja pilko paprika, pilko myös maustekurkku.
3. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.
4. Asettele pöydälle 3 tortillalevyä ja ripottele niiden pinnalle puolet juustoraasteesta.
5. Jaa täyte tasaisesti tortillojen päälle.
6. Levitä loput juustoraasteesta ja aseta lopuksi loput tortillat kansilevyiksi.
7. Paista quesadillat pannulla tilkassa öljyä kohtalaisella lämmöllä n. 2 min/puoli, kunnes juusto sulaa ja täyte kuumenee. Voit pitää lautasta painona quesadillan päällä paistamisen aikana.

Nauti esim. crème fraîchen ja vihersalaatin kanssa!


Kommentit