KASVISVARTAAT


Kasvisvartaat kuuluvat kesään. Kasvisten makua korostaa herkulllisella tavalla sinappinen öljymarinadi. Kasvisvartaissa käytettäviä kasviksia voit vaihdella maun mukaan.

KASVISVARTAAT 

Ainekset
1 paprika
Punasipuli
Omena
Kirsikka- tai luumutomaatteja
1 rasia herkkusieniä
1 pkt laktoositonta halloumi-juustoa

Kastike
1 dl öljyä
2 tl karkeaa sinappia, esim. Maille
2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl siirappia
2 valkosipulinkynttä murskattuna

1. Laita puiset varrastikut likoamaan veteen.
2. Sekoita kastikkeen ainekset.
3. Pilkkoa varrasainekset.
4. Kokoa vartaat ja voitele vartaat kastikkeella.
5. Grillaa vartaita käännellen ja valele grillauksen aikana kastikkeella.



Kommentit