KAURAKEKSIT


Helppo- ja nopeatekoiset kaurakeksit sopivat niin arjen kuin juhlien kahvipöytään. Kaurakeksit taitavat olla monen ensimmäinen itse tehty leivonnainen. Kaurakeksejä voit halutessasi maustaa, esim. suklaarouheella.

KAURAKEKSIT 25 kpl

50 g laktoositonta voita
2 dl kaurahiutaleita
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl vehnäjauhoja
1 tl leinjauhetta
1 muna

1. Sulata voi.
2. Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään.
3. Lisää joukkoon sulatettu, jäähtynyt voi ja muna. Sekoita nopeasti.
4. Jaa taikina 1 tl:n nokareina leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä kauralastujen ympärille leviämisvaraa.
5. Paista 200 C, 5-7 min, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Jäähdytä keksit.

Kommentit