JÄÄKAKKU


Todella herkullinen ja helppotekoinen jääkakku. Kakku on gluteeniton ja vegaaninen. Täytteessä voit käyttää, mitä tahansa mieleistäsi marja- tai hedelmäsosetta. Voit tehdä kakusta suuremman kaksinkertaistamalla ainesmäärät.


JÄÄKAKKU

Pohja
1 dl mantelijauhoja
1 dl kookoshiutaleita
2 rkl siirappia
Ripaus suolaa

1. Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja paine seos irtopohjavuoan (18cm) ja laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistuksen ajan.

Täyte

2 ylikypsää banaania
0,5 sitruunan mehu
1 dl mantelijauhoja
1 tl siirappia
2 rkl kookosöljyä
1 prk (120g) mango-passion-kaura smoothieta, esim. Semper Good N Go

1. Kuori banaanit ja soseuta kaikki ainekset sekaisin, esim. sauvasekoittimella.
2. Lisää täyte pohjan päälle ja laita pakastimeen vähintään 3 tunniksi. Ota kakku huoneenlämpöön 30 min ennen tarjoamista.

Koristele kakku esim. kookoshiutaleilla ja pakastekuivatulla vadelmalla ja mustikalla.

Kommentit