TONNIKALAPERUNAVUOKA



Todella helppo ja maukas uuniruoka. Jos käytät valmista peruna-sipulisekoitusta niin pääset vieläkin helpommalla.

TONNIKALAPERUNAVUOKA 4-6:lle

1 kg perunoita
1 sipuli
1-2 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 prk (200g) paseerattua tomaattia
1 prk (150g) laktoositonta crème fraîchea
1 dl laktoositonta juustoraastetta 
1 tl suolaa
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl mustapippurirouhetta
Ripaus sokeria
Pinnalle 1 rkl korppujauhoja

1. Kuori ja pilko perunat ja sipulit.
2. Sekoita perunoiden ja sipuleiden sekaan kaikki muut ainekset.
3. Kumoa seos uunivuokaan.
4. Paista 200 C, 50-60 min.

Ripottele kypsän vuoan pinnalle kuivattua oreganoa ja basilikaa.




Kommentit