Turkinpippuriparfait on yksinkertainen mutta todella herkullinen jäätelö. Lakritsisuutta voit korostaa tarjoamalla herkku lakritsikastikkeen kanssa.
Annoksen koko on reilu 0,5 l.
TURKINPIPPURIPARFAIT
2,5 dl laktoositonta kermaa
0,5 dl sokeria
2 keltuaista
1,5 rkl lakritsijauhetta
2 rkl turkinpppurirouhetta
1. Vaahdota kerma.
2. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon lakritsijauhe ja turkinpippurirouhe.
3. Kääntele kermavaahto seokseen.
4. Kaada seos pakastuksen kestävään rasiaan/vuokaan,
5. Ota parfait huoneenlämpöön 20 min ennen tarjoilua.
Ripottele pinnalle turkinpippurirouhetta ja pakastekuivattua mustikkaa!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!