Alkuun oli epäilys siitä, miten rahka komppaa suklaan kanssa. Todella hyvin sopivat yhteen. Rahkana voit käyttää valmiiksi maustettuja rahkoja, jotka ovat todella hyvä vaihtoehto ruuanlaitossa.
SUKLAARAHKA 4:lle
50 g laktoositonta maitosuklaata
1,5 dl laktoositonta kermaa
1 prk laktoositonta maitorahkaa
1 prk laktoositonta mustikka-vadelma maitorahkaa (esim. Valio)
1. Sulata suklaa vesihauteessa.
2. Vaahdota kerma.
3. Sekoita nostellen kerma suklaan sekaan 2-3 erässä.
4. Sekoita ensin erillisessä kulhossa rahkat. Lisää suklaaseos rahkaseokseen nostellen.
5. Annostele kulhoihin.
Koristele sulalla suklaalla ja suklaarouheella!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!