KASVISPYTTIPANNU


Kasvispyttipannu valmistuu todella nopeasti. Voit muunnella ohjetta sen mukaan, mitä aineksia sinulta löytyy. Tarjoa pyttipannun kanssa suikaloitua kananmunalättyä.

KASVISPYTTIPANNU 2:lle

4 perunaa
2 porkkanaa
1 pieni kesäkurpitsa
1 sipuli
1 parsakaali
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta
Ripaus chilihiutaleita

1. Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja sipuli.
2. Huuhtele kesäkurpitsa ja parsakaali ja pilko pienemmäksi.
3. Paista pannulla tilkassa öljyä ensin porkkana- ja perunapaloja, kunnes ne pehmenevät.
4. Lisää joukkoon pilkottu sipuli ja kesäkurpitsa. Jatka paistamista.
5. Kypsennä parsakaalipaloja mikrossa 1 min (800 W). Kaada ylimääräinen vesi pois. Lisää parsakaalipalat ja valkosipulimurska pannulle.
6.  Sekoita joukkoon mausteet.

Kananmunalätty

2 munaa
Ripaus suolaa

1. Riko munat astiaan ja vatkaa vain hiukan, että rakenne rikkoutuu.
2. Paista lätty pannulla.

Kommentit