PAISTETTU KUKKAKAALI


Kukkakaalista saa herkullista tarjottavaa pienellä vaivalla. Mausteinen kukkakaali sopii tarjottavaksi sellaisenaan tai kalan ja liharuokien kanssa. Paistettu kukkakaali maistuu niin kylmänä kuin lämpimänä tarjottavana.

PAISTETTU KUKKAKAALI

1 kukkakaali
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl kurkumaa
0,5 tl mustapippurirouhetta

1. Huuhtele ja irrota kukkakaalin nuput.
2. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulit. Kuullota niitä hetken öljyssä. Siirrä sipulit syrjään.
3. Paista kukkakaalinuppuja paistinpannulla/kasarissa, kunnes ne saavat väriä ja hiukan pehmenevät.
4. Lisää joukkoon sipulit ja mausteet ja sekoita.
5. Kypsennä vielä muutama minuutti.

Kommentit