KIKHERNEPATA


Helppo, herkullinen ja todella nopeatekoinen ruoka. Padan seuraksi sopii niin riisi, makaroni kuin perunakin. Herkullista myös sellaisenaan. Itämaiset mausteet antavat padalle mukavan lämpimän maun.

KIKHERNEPATA

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
3 rkl tomaattipyrettä
1 tl currya
1 tl garam masalaa
1 tl kurkumaa
1 rkl makeaa chilikastiketta
1 tl suolaa
1 tl sokeria
2 prk kypsennettyjä kikherneitä, esim GoGreen
1 prk kookoskermaa (200g)

1. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulikynnet. Kuullota sipulinpaloja öljyssä ja lisää joukkoon mausteet
sokeria ja suolaa lukuunottamatta ja kuullota  hetken.
2. Lisää joukkoon tomaattipyre, kikherneet, kookoskerma, suola ja sokeri. Anna hautua  miedolla lämmöllä 10 min.

Kommentit