APPELSIINI-MASCARPONEVAAHTO



Taivaallisen herkullinen appelsiini-mascarponevaahto valmistuu todella nopeasti. Se sopii erinomaisesti tarjottavaksi joulupöydän jälkiruuaksi.

APPELSIINI-MASCARPONEVAAHTO

1 prk laktoositonta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 prk laktoositonta maitorahkaa
1 prk (250g) laktoositonta mascarponejuustoa
2 rkl tomusokeria
2 appelsiinia, joista lisäksi toisen kuoriraaste

1. Raasta hyvin pestyn appelsiinin keltainen kuori.
2. Vaahdota vaniljakastike. Lisää joukkoon maitorahka, mascarponejuusto, appelsiininkuoriraaste ja tomusokeri. Sekoita tasaiseksi.
3. Kuori appelsiinit kalvottomiksi ja pilko paloiksi. Sekoita appelsiinipalat vaahdon joukkoon.

Annostele ja ripottele pinnalle paahdettuja mantelilastuja!

Kommentit