Pehmeän samettinen kookospannacotta on todella helppotekoinen. Herkun makeusastetta voit itse säädellä haluamallasi sokerimäärällä. Sokerin vaihtoehtona voit käyttää myös hunajaa. Pannacotan voi valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan herkutteluhetkeä.
KOOKOSPANNACOTTA 2:lle
2 dl kookoskermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 liivatelehti
3 rkl sitruunamehua
1. Laita liivatelehti likoamaan kylmään veteen.
2. Mittaa kattilaan kookoskerma, sokeri ja vaniljasokeri
3. Kuumenna seos kiehuvaksi. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Ota kattila pois liedeltä.
4. Purista ylimääräinen vesi liivatteesta. Sekoita liivate kuuman sitruunan mehun sekaan.
5. Lisää liivateseos kookoskerman sekaan hyvin sekoittaen.
6. Jaa annosmaljoihin. Anna hyytyä jääkaapissa 3-4 h.
Koristele esim. suklaarouheella, mantelilastuilla ja kookoshiutaleilla!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!