VÄLIPALAKEKSIT


Herkullinen välipala kouluun, töihin tai harrastuksiin on todella helppotekoinen. Keksejä voi maustaa millä tahansa kuivahedelmillä, lisäksi sekaan voi rouhia myös pähkinää. Maustamisessa voit käyttää myös erilaisia mausteita, esim. kardemummaa tai vaniljasokeria.

Alkuperäinen ohje (välipalapatukat) löytyy Yhteishyvän ruokaohjeista.

VÄLIPALAKEKSIT 8-10 kpl

2 banaania
3 dl kaurahiutaleita
1 dl kookoshiutaleita
0,5 dl kuivattuja karpaloita
0,5 dl kuivattuja viikunoita
0,5 tl suolaa

1. Laita uuni lämpenemään 175 C. Pilko karpalot ja viikunat.
2. Kuori banaanit ja soseuta ne haarukalla.
3. Lisää banaanisoseen joukkoon kaurahiutaleet, kookoshiutaleet, karpalot, viikunat ja suola.
4. Muotoile leivinpaperoidulle pellille 8-10 pötköä ja litistä ne lusikalla painamalla.
5. Paista uunin keskitasolla n. 13 min. Ota pelti uunista, siirrä keksit varovasti ritilälle ja anna jäähtyä.


Kommentit