PIKAPASTA


Tämä pikapasta valmistuu nimensä mukaisesti tosi nopsaan, on todellinen arjen pelastaja. Kastike valmistuu pastan kiehuessa. Ruokaisamman ruuasta saat, kun lisäät joukkoon esim. paistettuja kanasuikaleita.

PIKAPASTA 4:lle

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä murskattuna
250 g kirsikkatomaatteja
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl fariinisokeria
0,5 tl suolaa
1,5 dl laktoositonta ruokakermaa tai kaurakermaa
2 rkl tuoretta basilikaa silputtuna

400 g pastaa

1. Pane pastavesi kiehumaan. Mausta vesi suolalla, lisää pasta ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulipaloja tilkassa öljyä. Lisää joukkoon huuhdellut ja puolitetut tomaatit.
3. Lisää seokseen balsamiviinietikka, fariinisokeri, valkosipulimurska ja suoka. Hauduta pari minuuttia.
4. Lisää basilika, kerma ja valutettu pasta.

Ripottele annoksen päälle basilikasilppua, fetajuustomurua ja rouhittua cashewpähkinää!


Kommentit