SUKLAA-KARPALO-KAURALASTUT


Nämä herkkulastut sulavat suussa. Ne ovat todella helppotekoisia ja valmistuvat todella nopeasti. Erittäin makoisia lastut ovat jäätelön kanssa tarjottuna.

SUKLAA-KARPALO-KAURALASTUT n. 30 kpl

50 g laktoositonta voita
0,75 dl sokeria
1 rkl fariinisokeria
2 dl kaurahiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl kuivattuja karpaloita
50 g laktoositonta suklaata
1 muna

1. Rouhi suklaa ja pilko karpalot. Sulata voi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään (ei vielä suklaata eikä karpalopaloja).
4. Sekoita muna kuivien aineksien sekaan. Lisää karpalot ja sula (jäähtynyt) voi.
5. Lisää viimeiseksi suklaapalat.
6. Nostele kahden teelusikan avulla nokareita leivinpaperoidulle pellille. Jätä riittävästi väliä nokareiden väliin.
7. Paista 200 C n. 7 min tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Kommentit