MANGOJÄÄTELÖ



Mangojäätelö valmistuu ilman jäätelökonetta todella vaivattomasti ja nopeasti. Kookoskerma pehmentää mukavasti mangon makua. Kookoskerman tilalla voit käyttää normaalia kermaa tai maitoa. Jäätelön makeutta voit itse säädellä tomusokerimäärää lisäämällä tai vähentämällä.

MANGOJÄÄTELÖ 3 annosta

300 g mangokuutioita pakasteena
1,5 dl kookoskermaa
1 tl vaniljasokeria
2 rkl tomusokeria

1. Ota mangokuutiot pakastimesta huoneenlämpöön n. 5-10 min ennen valmistamista.
2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
3. Jos massa ehtii hiukan sulamaan, laita seos pakastimeen n. 5 min.

Ripottele annosten päälle kookoshiutaleita ja rouhittua pähkinää, esim. pekaanipähkinää!

Kommentit