LAKRITSI-SUKLAA-TAATELITRYFFELIT


Taateli on mainio makeanhimon taltuttaja. Astetta herkullisemman saa, kun mukaan lisää lakritsijauhetta ja kuoruttaa herkun valkosuklaalla. Lakritsan makuasteen voit itse määritellä, kuinka paljon lakritsijauhetta laitat taatelimassan sekaan.

LAKRITSI-SUKLAA-TAATELITRYFFELIT n. 20 kpl

15 kuivattua taatelia
3 tl lakritsijauhetta
1 levy (145 g) (gluteenitonta) valkoista suklaata esim. Panda kuorrutukseen

1. Aja taatelit tehosekoittimella tasaiseksi massaksi, lisää joukkoon lakritsijauhe ja sekoita vielä hetken.
2. Nosta massa pakastimeen n. 20 min, jolloin massa on helpompi muotoilla.
3. Pyörittele massasta pieniä palloja. Pyörittely onnistuu paremmin vedellä kostutetuin käsin.
4. Sulata suklaa. Dippaa taatelipallot suklaaseen, nosta leivipaperin päälle ja anna suklaan jähmettyä.
5. Säilytä herkut jääkaapissa.


Kommentit