KIRSIKKATIRAMISU



Tämä kirsikkatiramisu on muunnos perinteisestä tiramisusta. Kirsikkatiramisu on todella helppo valmistaa ja on älyttömän hyvää. Kirsikkatiramisun voi valmistaa myös erillisiin annosmaljoihin.
Kirsikka ja sitruuna täydentävät toisiaan herkullisella tavalla. Tämä herkku sopii mainiosti myös juhlatarjottavaksi.

KIRSIKKATIRAMISU 4:lle

5 kpl savoiardi-keksejä
3 rkl kirsikkalikööriä
3 rkl vahvaa kahvia

0,5 prk laktoositonta mascarpone-juustoa
0,5 dl laktoositonta kuohukermaa
0,5 dl laktoositonta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 tl vaniljasokeria
0,5 sitruunan kuoriraaste
2 dl tuoreita kirsikoita pilkottuna

1. Lado vuokaan keksit. Sekoita kahvi ja likööri. Valele seos keksien päälle.
2. Vaahdota mascarpone, kerma ja vaniljakastike. Sekoita joukkoon tomusokeri ja pilkotut kirsikat.
3. Levitä seos keksien päälle. Anna tekeytyä jääkaapissa n. 2 h ennen tarjoilua.

Raasta pinnalle sitruunakuoriraastetta ennen tarjoilua!

Kommentit