Inkiväärikurkut valmistuvat todella nopeasti ja sopivat erityisen hyvin lisukkeeksi grilliruokien kanssa. Inkiväärikurkut sopivat raikkaan lisänä myös juhlien noutopöytään. Ne maistuvat herkulliselta myös voileivän päällä.
INKIVÄÄRIKURKUT
1 tuorekurkku viipaloituna
Pala tuoretta inkivääriä (peukalonpään kokoinen pala)
2 rkl ruohosipulia
0,5 dl riisiviinietikkaa/valkoviinietikkaa
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1. Sekoita mausteliemen ainekset keskenään.
2. Viipaloi kurkku esim. juustohöylällä, pilko tuore inivääri ja ruohosipuli.
3. Lisää ainekset mausteliemeen ja sekoita varovasti.
4. Anna maustua jääkaapissa 1-2 h.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!