PAAHDETUT KAALILOHKOT


Paahdetut kaalilohkot valmistuvat nopeasti ja sopivat lisukkeeksi niin liha- kuin kalaruuan kanssa. Herkullista paahdettu kaali on myös sellaisenaan esim. jugurttikastikkeeseen dipattuna.

PAAHDETUT KAALILOHKOT

Pieni keräkaali
3 rkl öljyä
1 rkl hunajaa
Ripaus suolaa
Ripaus mustapippurirouhetta

1. Lohko kaali ja lado lohkot voideltuun uunivuokaan tai pellille.
2. Valuta  pinnalle öljy ja hunaja. Ripottele suola ja mustapippurirouhe
3. Paahda kaalilohkoja 200 C, 20-30 min, kunnes kaalilohkot saavat hieman väriä.
4. Murustele paahtuneiden lohkojen päälle fetajuustoa.
5. Ripottele pinnalle chilihiutaleita, ja paahdettuja auringonkukansiemeniä

Paahdetut auringonkukansiemenet

2 rkl auringonkukansiemeniä

1. Paahda auringonkukansiemeniä kuumalla ja kuivalla paistinpannulla, kunnes siemenet saavat paahteisen värin.

Kommentit