TURKINPIPPURIJUUSTOKAKKU



Varma makeanhimon taltuttaja! Helppo- ja nopeatekoinen herkku salmiakin ystäville. Voit valmistaa juustokakun vaihtoehtoisesti isompaan annosmaljaan.

TURKINPIPPURIJUUSTOKAKKU 4:lle

Pohja:

4 kpl digestive-keksejä
3 rkl turkinpippurirouhetta
1,5 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
4 rkl sulaa voita

Täyte:

100 g valkosuklaata
1 prk (250g) mascarponejuustoa

1. Murskaa keksit, lisää rouhe, vaniljasokeri, sokeri ja voisula. Painele keksimuru annosmaljojen pohjalle ja siirrä jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
2. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Ole varovainen, kun sulatat valkosuklaata mikrossa, sillä suklaa palaa helposti.
3. Vaahdota mascarpone. Lisää sula suklaa. Sekoita tasaiseksi.
4. Lusikoi täyte annosmaljoihin. Nosta annokset jääkaappiin n. 10 min.

Koristele turkinpippurirouheella!

Kommentit