TONNIKALAPASTA


Helposti herkullista! Tässä todellinen arjen pikaruoka, jota voi maustaa monella eri tavalla. Voit käyttää valmista maustettua tuorejuustoa tai lisätä joukkoon esim. pakastemaissia.

Normaalin pastan tilalla voit käyttää myös gluteenitonta pastaa.

TONNIKALAPASTA 4:lle

1 sipuli
1 dl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
2 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 pkt (200g) laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
1 prk (500g) paseerattua tomaattia
2 rkl ketsuppia
1 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta
Ripaus sokeria
300 g keitettyä pastaa

1. Laita pastavesi kiehumaan, lisää suolalla maustettuun kiehuvaan veteen pasta. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pois vesi.
1. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulipaloja öljyssä hetken aikaa.
2. Valuta tonnikaloista öljy ja kumoa tonnikala sipulipalojen joukkoon.
3. Lisää paseerattu tomaatti ja ketsuppi. Sekoita tasaiseksi. Anna kiehua 5 min.
4. Lisää joukkoon tuorejuusto ja mausteet. Kiehauta.
5. Sekoita valutettu pasta joukkoon. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoa esim. vihersalaatin kanssa!

Kommentit