OMENALEIVOS


Näiden omenaleivosten teko onnistuu sukkelaan. Sulata vain taikinalevyt, levitä täyte ja laita uuniin. Kannattaa pitää pakkasessa taikinalevyjä, sillä näistä valmistuu nopeasti herkullinen vierasvara.

OMENALEIVOS

1 pkt (500g) laktoosittomia torttutaikinalevyjä
1 omena
1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria

1. Ota taikinalevyt sulamaan.
2. Pilko omenat. Sekoita omenapalojen joukkoon kaneli, vaniljasokeri ja sokeri.
3. Puolita taikinalevyt. Jaa seos taikinalevyille.
4. Paista 200 C 15-20 min.

Kuorruta jäähtyneet leivokset tomusokeri-vesikuorrutuksella

Tomusokeri-vesikuorrute

1 dl tomusokeria
1 rkl vettä

1. Sekoita tomusokerin sekaan vesi.
2. Jos kuorrutuksesta tulee liian löysää, lisää tomusokeria.
3. Valuta kuorrutetta leivosten päälle.

Ripottele lisäksi tomusokeria.


Kommentit