Ripottele kakun pinnalle pakastemustikoita, lakritsisoituja taatelinpaloja, cashew-pähkinärouhetta ja pakastekuivattua mansikkaa - todella herkullista!
MUSTIKKARAAKAKAKKU
Pohja:
2,5 dl paloiteltuja kuivattuja taateleita
1,5 dl mantelijauhoa
2 rkl kookoshiutaleita
Ripaus suolaa
1. Soseuta pohjan ainekset tasaiseksi massaksi.
2. Painele taikinamassa ohueksi pohjaksi leivinpaperoidun irtokakkupohjavuoan (20 cm) pohjalle.
Täyte:
100 g cashew -pähkinöitä
1 kypsä banaani
3 dl pakastemustikoita
1 rkl sitruunamehua
1 dl kookosöljyä
1. Liota casheweita kylmässä vedessä jääkaapissa väh. 1h, mielellään yön yli.
2. Valuta vesi casheweista. Hienonna ne monitoimikoneella, lisää joukkoon banaani, mustikat ja sitruunamehu. Soseuta tasaiseksi seokseksi.
3. Sulata kookosöljy, esim. vesihauteessa.
4. Sekoita rasva täytteeseen. Kaada täyte kakkupohjan päälle.
5. Hyydytä kakkua jääkaapissa n. 4 h.
Lakritsisoidut taatelit
7 kpl kuivattua taatelia pilkottuna
1 tl raakalakritsijauhetta
1. Sekoita pilkotun taatelin joukkoon lakritsijauhe.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!