KANAPATA



Maukas kanapata valmistuu kuin varkain uunissa. Kanapata on herkullista myös lämmitettynä, kannattaa siis tehdä kerralla isompi satsi, niin saat helpotusta ruuanlaittoon keskellä kiireistä työviikkoa.

Kanapadan herkkuseuralaisiksi sopivat etikkapunajuuret.

KANAPATA 

1 sipuli
300 g maustamattomia broilerisuikaleita
2 tl currya
1 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
Ripaus mustapippuria
7 keskikokoista perunaa.
2,5 dl laktoositonta ruokakermaa

1. Pilko sipuli ja kuullota öljyssä pannulla, lisää joukkoon broilerinsuikaleet.
2. Lisää joukkoon mausteet.
3. Kuori ja viipaloi perunat.
4. Lado uunivuokaan kerroksittain perunaviipaleita ja broileri-sipulisekoitusta.
5. Lisää uunivuokaan ruokakerma.
6. Paista 200C, n. 45-50 min.

Ripottele pinnalle murustettua fetajuustoa!

Kommentit