PINAATTIKEITTO


Itsetehty pinaattikeitto valmistuu nopeasti ja helposti. Pinaattikeitto maistuu alkuruokana ja sopii erinomaisesti myös lounaaksi. Perinteisesti keitto tarjotaan keitetyn kananmunan kanssa. Pinaattikeittoa voi maustaa myös erilaisilla tuorejuustoilla.

Keitossa voi käyttää maidon tilalla vaihtoehtoisesti kauramaitoa.

PINAATTIKEITTO 4:lle

50 g laktoositonta voita
3 rkl vehnäjauhoja
1 l laktoositonta täysmaitoa
150 g pakastepinaattia
1 tl suolaa
0,5 tl valkopippurijauhetta
1 tl sokeria

1. Sulata kattilassa voi ja lisää joukkoon vehnäjauhot. Kypsennä seosta hetken aikaa, älä ruskista.
2. Lisää maito vähissä erissä koko ajan sekoitellen.
3. Lisää joukkoon pakastepinaatti ja mausteet. Keitä keittoa pari minuuttia. Tarkista maku.

Tarjoa keitettyjen kananmunien kanssa.


Kommentit