Letut, lätyt tai ohukaiset, millä nimellä niitä on tottunut kutsumaankaan maistuvat herkulliselta, niin makean kuin suolaisen täytteen kanssa. Tässä lettutaikinaohjeessa käytetty kivennäisvesi tuo lettuihin mukavaa kuohkeutta.
LETUT n. 40 pientä tai 8 isoa
2 kananmunaa
5 dl kivennäisvettä
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
(2 rkl sokeria)
2 rkl öljyä
1. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.
2. Sekoita joukkoon loput ainekset.
3. Anna taikinan turvota n 0,5 h.
Tarjoa lettujen kanssa vaniljakermavaahtoa ja pakastemustikoita.
Ripottele pinnalle lisäksi rouhittua suklaata!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!