ANANASRIISI


Ananasriisi on erittäin helppotekoinen ja monipuolinen tarjottava. Se sopii niin jälkiruuaksi kuin välipalaksi ja on herkullista myös aamulla myslin kanssa.

Säilykeananaksen tilalla voi käyttää muita säilykehedelmiä. Myös tuoreet hedelmät ja marjat ovat hyvä vaihtoehto.

ANANASRIISI 6:lle

2,5 dl laktoositonta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 dl laktoositonta turkkilaista jugurttia
4 dl keitettyä basmatiriisiä
1 prk ananaspaloja

1. Keitä riisi ohjeen mukaan. Jäähdytä.
2. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita vaahdon joukkoon rahka, jäähtynyt riisi ja ananaspalat.

Ananasriisi on heti valmista tarjottavaksi. Ananasriisi on astetta herkullisempaa jääkaappikylmänä tarjottuna.

Ripottele pinnalle rouhittua suklaata!

Kommentit