LIMONCELLOJÄÄDYKE


Tämä limoncellojäädyke on erittäin helppotekoinen. Herkullisen jäädykejälkiruuan sitruunaisuutta voi säädellä sen mukaan, kuinka paljon likööriä jäädykkeessä käyttää. Päälle ripoteltavat Domino-keksimurut ja suklaarouhe sopivat loistavasti yhteen sitruunamaisen maun kanssa. Herkullisuusaste nousee entisestään, jos jäädykkeen tarjoaa lämpimän suklaakastikkeen kanssa.

LIMONCELLOJÄÄDYKE

2 dl laktoositonta kuohukermaa
1 prk laktoositonta maitorahkaa
1 prk laktoositonta sitruunarahkaa
1 dl tomusokeria
1 dl Limoncello-likööriä

1. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi.
2. Sekoita keskenään rahkat, tomusokeri ja likööri.
3. Sekoita kermavaahto nostellen rahkaseokseen.
4. Kumoa seos pakkasenkestävään vuokaan.
5. Anna jäätyä pakastimessa yön yli.

Nosta jäädyke huoneenlämpöön 30 min ennen tarjoilua.

Kommentit