Kettukarkkien maku sopii erinomaisesti kahvin kanssa, joten viinerit kannattaakin koristella kahvinmakuisella kuorrutteella.
KETTUKARKKIVIINERIT
1 pkt laktoosittomia torttutaikinalevyjä
1 pss Kettu -karkkeja (Pihlaja)
1. Sulata taikinalevyt.
2. Painele sormella torttulevyn keskiosaan painauma ja asettele painaumaan kettukarkkeja peräkkäin. Jätä ylä- ja alareunaan riittävästi tilaa, jotta taikina pääsee paistuessa nousemaan.
3. Voitele levyn reunaosat kananmunalla.
4. Paista 225 C 10 min.
KAHVIKUORRUTE
3 rkl sulatettua laktoositonta voita
2,5 dl tomusokeria
2 rkl kylmää kahvia
1. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Koristele jäähtyneet viinerit kuorrutteella.
Voit halutessa ripotella lisäksi pikakahvimuruja viinereiden päälle!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!