Hillokeksit - arjen ja juhlien pienet makeat valmistuvat helposti ja nopeasti! Vaihtelevuutta kekseihin saa helposti, kun käyttää erilaisia paistonkestäviä hilloja tai maustaa taikinaa, esim. kardemummalla, kanelilla tai sitruunankuoriraasteella.
HILLOKEKSIT n. 35 kpl
125 g huoneenlämpöistä laktoositonta voita
1 dl sokeria
1 muna
1 rkl vaniljasokeria
4 dl perunajauhoja
Täyte:
Paistonkestävää vadelmahilloa
1. Laita uuni lämpenemään 175 C
2. Sekoita voi ja sokeri, lisää muna ja sekoita hyvin.
3. Lisää perunajauhot ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
4. Pyöritä taikinasta pienia palloja ja aseta ne pellille. Paina sormella kuoppa pallon keskelle ja täytä kuoppa hillolla.
4. Paista 20 min. Anna jäähtyä pellillä.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!