Tämä pikkuherkku syntyy todella nopeasti ja helposti. Ainekset sekoitetaan vaan keskenään ja on valmista nautittavaksi vaikka heti!
MASCARPONE-VALKOSUKLAAVAAHTO 3:lle
100 g laktoositonta mascarponejuustoa
0,5 dl laktoositonta Vanilla-kastiketta
2 rkl laktoositonta maitorahkaa
2 rkl tomusokeria
Valkoista suklaata pieniksi pilkottuna (5 palaa)
2 rkl pakastekuivattua vadelmaa
1. Sekoita ensin mascarponejuusto, Vanilla-kastike, maitorahka ja tomusokeri keskenään tasaiseksi seokseksi.
2. Lisää seoksen joukkoon pilkottu suklaa ja vadelma.
Ripottele annosten päälle vadelmaa tai suklaamuruja tai molempia!
Pakastekuivatun vadelman tilalla voi käyttää tuoreita vadelmia.
Vaahto ei ole täysin laktoositon, sillä valkosuklaa sisältää laktoosia.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!