Avokado-greippisalaatti - uuden vuoden kevyt aloitus. Helppo ja herkullinen salaatti valmistuu nopeasti. Avokado ja greippi muodostavat raikkaan makuparin, jota punasipulin kirpeys täydentää herkullisesti.
AVOKADO-GREIPPISALAATTI 1:lle
1 verigreippi
1 kypsä avokado
0,5 punasipulia
1 tl oliivi- tai rypsiöljyä
Ripaus mustapippurirouhetta
1. Kuori ja leikkaa greippi kalvottomiksi paloiksi ja purista greipistä mehua palojen sekaan.
2. Kuori ja suikaloi punasipuli greippipalojen sekaan, lisää ripaus mustapippurirouhetta. Anna seoksen marinoitua 10 min.
3. Halkaise avokado ja poista kivi. Pyöräytä sisukset kuorista lusikalla. Kuutioi avokadon puolikkaat ja lisää palat ja oliivöljy greippi-sipuliseokseen. Sekoita varoen.
4. Ripottele salaatin pinnalle mustapippurirouhetta ja nauti heti.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita!