PINAATTIPASTA



Pinaattipasta on todellista pikaruokaa. Kastike valmistuu todella nopeasti pastan kypsentämisen aikana.

PINAATTIPASTA 4:lle

0,5 pss pakastepinaattia (n. 60 g)
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi murkattuna
3 rkl sweet chili -kastiketta
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
0,5 tl paprikajauhetta
1 dl laktoositonta kermaa
Muutama laktoositon fetajuustokuutio

n. 300 g täysjyväspagettia

Päälle: paahdettuja cashew-pähkinöitä

1. Laita spagettivesi kiehumaan, keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
1. Kuullota pilkottu sipuli tilkassa öljyä, lisää joukkoon pakastepinaatti.
2. Lisää sulaneeseen pinaattiseokseen valkosipulimurske, sweet chili -kastike, mausteet, kerma ja murustettu fetajuusto
3. Anna hautua hetken, kunnes kastike on kuumaa.
4. Lisää keitetty spagetti kastikkeen sekaan ja sekoita.
5. Tarjoa paahdettujen cashew-pähkinöiden kanssa

Paahdetut cashew-pähkinät

1. Kaada cashew-pähkinät kuivalle paistinpannulle.
2. Paahda, kunnes pähkinät saavat hieman väriä.
3. Murskaa pähkinät pienemmäksi

Kommentit