PIZZA PIKA PIKAA


Joskus ruokaa täytyy loihtia pikaisella aikataululla. Tämä pika pika pizza valmistuu nopeasti ja vaivattomasti tortillalevyistä. Täytteeksi käy lähes kaikki, mitä ruoka- ja jääkaapista löytyy. Tomaattikastikkeeksi sopii ketsuppi ja juustoksi ihan tavallinen ruokajuusto.

Pizzan herkullisuutta lisää itsetehty mango-chili -kastike, jota voi levittää valmiin pizzan päälle.

Gluteenittoman version saa, kun käyttää gluteenittomia tortillalevyjä.

PIZZA PIKA PIKAA 6 kpl

6 tortillalevyä
6 rkl ketsuppia
150 g laktoositonta juustoraastetta
3 säilykepersikan puolikasta
0,5 punasipulia viipaleina
10-15 palaa laktoositonta fetajuustoa murustettuna
1 pkt ilmakuivattua kinkkua (100g)
Ripaus mustapippurirouhetta

Valmiin pizzan päälle:
Mango-chili -kastiketta
Rucola -salaattia

1. Pane uuni lämpenemään 200 C. Levitä leivinpaperoiduille pelleille tortillalevyt ja levitä jokaisen leyvn päälle 1 rkl ketsuppia.
2. Lisää pizzojen päälle juustoraaste, paloitellut persikat, punasipuliviipaleet ja murustettu fetajuusto. Laita päällimmäiseksi pari viipaletta kinkkua/pizza
3. Ripottele päälle mustapippurirouhetta.
4. Paista 200 C 3-5 min.

Mango-chili -kastike

1 dl laktoositonta kermaviiliä
2 rkl mangososetta
1 rkl makeaa chilikastiketta

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Levitä kastiketta valmiiden pizzojen päälle ja laita lisäksi rucola -salaattia.





Kommentit