MARIANNEPARFAIT


Parfait on erittäin helppo tehdä. Sitä pystyy maustamaan monella tavalla, esim marjoilla, suklaalla, kanelilla tai vaniljalla. Sen voi valmistaa myös pienempiin vuokiin. Parfaitista saa helposti myös gluteenittoman ja laktoosittoman version.

MARIANNEPARFAIT 4:lle

4 kananmunankeltuaista
1 dl tomusokeria
5 rkl Marianne crush -rouhetta
4 dl laktoositonta kuohukermaa

1. Sekoita keskenään kananmunankeltuaiset, tomusokeri ja Marianne -rouhe.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi.
3. Kääntele kermavaahto varovasti munaseokseen.
4. Kaada seos vuokaan ( n. 1 l). Pakasta väh. 4-5 h, mielellään yön yli.
5. Kasta vuoka kuumaan veteen ja kumoa jäädyke tarjoiluastiaan. Anna jäädykkeen pehmetä ennen tarjoilua jääkaapissa n. 10-15 min.

Ripottele pinnalle Marianne -rouhetta.


Kommentit