HIRVENLIHALEVITE


Hirvenlihasäilykkeestä tehtyä levitettä voi joko käyttää levitteenä leivän päällä tai lisäkkeenä keitettyjen perunoiden kanssa. Levite sopii erinomaisesti myös voileipäkakkujen täytteeksi ja tarjottavaksi sellaisenaan myös juhlien noutopöytään.

HIRVENLIHALEVITE

1 prk hirvenlihasäilykettä
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 dl paseerattua tomaattia
1 tl mustapippurirouhetta
Ripaus suolaa

1. Pilko punasipuli ja kuullota sipulipaloja öljytilkassa kevyesti paistinpannulla. Lisää joukkoon murskattu valkosipuli ja kuullota seosta vielä hetki.
2. Riivi hirvenliha haarukalla kulhoon.
3. Sekoita hirvenlihan joukkoon sipuliseos, paseerattu tomaatti ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa enemmän paseerattua tomaattia, jos haluat levitteestä sileämpää.

Kommentit