BANAANIPEHMIS


Jokaisella on varmaan jossain vaiheessa jäänyt jo hiukan tummuneita banaaneja, joille ei oikein tiedä mitä tehdä. Tähän banaanipehmisohjeeseen sopii erityisesti hyvin kypsyneet banaanit, sillä niiden makeus sopii pehmikseen erinomaisesti.

BANAANIPEHMIS 2:lle

2 banaania
1 appelsiinin mehu
2 rkl tomusokeria

1. Kuori ja viipaloi banaanit pakasterasiaan. Pakasta banaaneja useampi tunti/yön yli.
2. Ota banaaniviipaleet sulamaan n. 20 min ennen pehmiksen valmistamista.
3. Siirrä hieman sulaneet banaaniviipaleet tehosekoittimeen tai voit vaihtoehtoisesti survoa viipaleet sauvasekoittimella.
4. Lisää banaanisoseen joukkoon tomusokeri ja mehu. Sekoita tasaiseksi.
5. Annostele pehmis annosmaljoihin ja ripottele päälle suklaarouhetta.


Kommentit