KASVISPIIRAKKA


KASVISPIIRAKKA

Pohja:
1 prk laktoositonta maitorahkaa
200g pehmeää laktoositonta voita
4 dl gluteenitonta jauhoseosta esim. Sunnuntai
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 tl kuivattua ruohosipulia

1. Tee ensin täyte.
2. Sekoita kuivat ainekset keskenään.
3. Sekoita maitorahka ja pehmeä voi. Lisää joukkoon kuiva aineet.
4. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä levyksi ja siirrä uunipellille.

Täyte:
0,5 punaista paprikaa
0,5 keltaista paprikaa
0,5 vihreää paprikaa
1 pss (200 g) pakastemaissia
1 punasipuli
0,5 prk säilöttyä persikkaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl paprikajauhetta
1 pss laktoositonta juustoraastetta

1. Pilko paprikat ja sipuli ja kuullota pannulla tilkassa öljyä.
2. Kuumenna pakastemaissit mikroaaltouunissa täydellä teholla (800W) 2-3 min. Lisää maissit pannulle paprikoiden ja sipulien sekaan, lisää mausteet ja anna hautua 5 min.
3. Levitä täyte taikinapohjan päälle ja lisää pilkottu säilykepersikka. Levitä piirakan pinnalle juustoraaste.
4. Paista 200 C 30 min.

Kommentit